Katkarapu-nuudelikeitto

Laita vettä kattilaan siten että nuudeliköntti tai nuudelit peittyvät.

Kuumenna vesi kattilassa, lisää liemikuution puolikas ja keitä nuudelit lähes kypsiksi tai kypsiksi.

(Katkarapuliemikuutioita/jauhetta saa aasialaisista ruokakaupoista)

Lisää jäiset tai sulatetut katkaravut kuumaan veteen nuudeleiden sekaan ja anna sulaa/ kiehua HETKI.

Pidä varasi ettei katkaravut sitkisty liian kauan kiehuessaan.

Nauti kuumana ja puikoilla tai ilman.

:P´

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 516 grammaa

Hensuli1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi6400g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 800g547kcal115.5g0g8.8g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi8g26kcal0.4g1.2g2.2g0g
Nuudeli tom yam (Pirkka), annos 65g1040g1872kcal43.7g260g72.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16496g4891kcal319.2g522.4g167.6g0g
Valittu annoskoko8248g2446kcal159.6g261.2g83.8g0g
Annoskoko puolitettuna4124g1223kcal79.8g130.6g41.9g0g
Arvot/100g100g30kcal1.9g3.2g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293334