Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys100g130kcal20g0g6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.3g29kcal0.8g5.8g0.1g0.3g
Vesi417g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.6g13kcal0.4g0.3g1.1g0g
Pakaste vihanneksia208g83kcal6.2g11.5g2.1g6.2g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto83g233kcal15.8g0g18.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1650g1051kcal86.4g35.2g63.6g13g
Valittu annoskoko825g525kcal43.2g17.6g31.8g6.5g
Annoskoko puolitettuna413g263kcal21.6g8.8g15.9g3.3g
Arvot/100g100g64kcal5.2g2.1g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298