Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g51g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Sieni rouskut, suolattu 217g57kcal3.4g5g1.1g6.3g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 156g388kcal22.3g8.6g29.6g0.8g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g10g90kcal0g0g10g0g
Paprika, punainen297g76kcal2.7g13.6g1.2g5.9g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 9g6.5kcal0.1g1.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1650g1308kcal60.6g69.8g84.6g31.4g
Valittu annoskoko825g654kcal30.3g34.9g42.3g15.7g
Annoskoko puolitettuna413g327kcal15.2g17.5g21.2g7.9g
Arvot/100g100g79kcal3.7g4.2g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189459