Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 563g943kcal122.4g0.1g50.5g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen125g900kcal0g0g100g0g
Suola, annos 3g38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1650g3740kcal247.4g9.8g301.4g3.4g
Valittu annoskoko825g1870kcal123.7g4.9g150.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna413g935kcal61.9g2.5g75.4g0.9g
Arvot/100g100g227kcal15g0.6g18.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393037