Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 38g26kcal1.9g3.5g0.2g1.2g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Parsakaali brokkoli 75g26kcal3.5g1.5g0.2g1.9g
Peruna, keskikokoinen 60g113g68kcal1.7g14.6g0.1g1g
Pestokastike, yrttikastike 28g138kcal2.3g0.4g14.1g1.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)169g220kcal30.4g3.7g10.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1651g1068kcal80.2g49.6g61g11.6g
Valittu annoskoko826g534kcal40.1g24.8g30.5g5.8g
Annoskoko puolitettuna413g267kcal20.1g12.4g15.3g2.9g
Arvot/100g100g65kcal4.9g3g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169794