Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 450g879kcal84.1g0g60.7g0g
Amerikansekoitus, Apetit135g38kcal2.4g6.1g0.3g3.2g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g27g76kcal5.1g0g5.9g0g
Ruohosipuli 11g2.5kcal0.2g0.2g0.1g0.3g
Kuohukerma,valio,2dl90g306kcal1.8g2.7g31.5g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit113g146kcal3.4g2.3g14.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1652g2894kcal194g22.6g226.2g7g
Valittu annoskoko826g1447kcal97g11.3g113.1g3.5g
Annoskoko puolitettuna413g724kcal48.5g5.7g56.6g1.8g
Arvot/100g100g175kcal11.7g1.4g13.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235531