Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 281g51kcal1.6g7g1.1g2g
Sipulikuutiot rainbow5.6g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g281g98kcal2.8g18.3g1.4g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa141g113kcal6.3g18.3g1.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa84g253kcal19.4g0g19.4g0g
Basilika, tuore28g11kcal0.9g1.4g0.2g1.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.5g4.7kcal0.4g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1652g1063kcal63g91.6g47g6.4g
Valittu annoskoko826g531kcal31.5g45.8g23.5g3.2g
Annoskoko puolitettuna413g266kcal15.8g22.9g11.8g1.6g
Arvot/100g100g64kcal3.8g5.5g2.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284511