Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 2394g7838kcal244g1589.9g26.3g80.2g
Maitorahka (Pirkka)2394g1580kcal287.3g95.8g7.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1916g632kcal63.2g93.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 527g751kcal65.8g1.6g54g0g
Basilika, tuore 19g5.2kcal0.6g0.2g0.2g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl48g431kcal0g0g47.9g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g958g2969kcal249g19.2g210.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16512g28414kcal1819.8g3601.2g692.6g161g
Valittu annoskoko8256g14207kcal909.9g1800.6g346.3g80.5g
Annoskoko puolitettuna4128g7103kcal455g900.3g173.2g40.3g
Arvot/100g100g172kcal11g21.8g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116206