KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2536g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g1902g7476kcal1540.9g133.2g76.1g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 698g2192kcal73.7g414.3g15.3g38.4g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g634g3614kcal144.6g123.6g314.5g38g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 412g1332kcal119.5g28.9g82.4g126.1g
Kananmuna kuoreton 1395g1990kcal174.4g4.2g143g0g
Ruokaöljy keskiarvo 342g3025kcal0g0g342.1g0g
Hiiva, 50g254g155kcal33.2g2.8g1g0g
Ruokasuola jodioitu 82g2.1kcal0.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16512g39572kcal4173.6g1414g1948.8g405g
Valittu annoskoko8256g19786kcal2086.8g707g974.4g202.5g
Annoskoko puolitettuna4128g9893kcal1043.4g353.5g487.2g101.3g
Arvot/100g100g240kcal25.3g8.6g11.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245533