Katkarapu-nuudelikeitto

Laita vettä kattilaan siten että nuudeliköntti tai nuudelit peittyvät.

Kuumenna vesi kattilassa, lisää liemikuution puolikas ja keitä nuudelit lähes kypsiksi tai kypsiksi.

(Katkarapuliemikuutioita/jauhetta saa aasialaisista ruokakaupoista)

Lisää jäiset tai sulatetut katkaravut kuumaan veteen nuudeleiden sekaan ja anna sulaa/ kiehua HETKI.

Pidä varasi ettei katkaravut sitkisty liian kauan kiehuessaan.

Nauti kuumana ja puikoilla tai ilman.

:P´

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 516 grammaa

Hensuli1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi6406g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 801g548kcal115.6g0g8.8g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi8g26kcal0.4g1.2g2.2g0g
Nuudeli tom yam (Pirkka), annos 65g1041g1874kcal43.7g260.3g72.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16512g4896kcal319.4g523g167.8g0g
Valittu annoskoko8256g2448kcal159.7g261.5g83.9g0g
Annoskoko puolitettuna4128g1224kcal79.9g130.8g42g0g
Arvot/100g100g30kcal1.9g3.2g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293334