Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)1604g11547kcal12.8g12.8g1283g0g
Sokeri 2245g9113kcal0g2243g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2566g8804kcal261.5g1796.2g30.8g89.8g
Kananmuna kuoreton 1411g2013kcal176.4g4.2g144.7g0g
Leivinjauhe 32g56kcal1.7g12.1g0g0.2g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 321g146kcal9.6g15.4g4.8g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 77g285kcal14.2g8.5g16.7g23.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16512g63930kcal952.4g8184.4g2960g226.8g
Valittu annoskoko8256g31965kcal476.2g4092.2g1480g113.4g
Annoskoko puolitettuna4128g15983kcal238.1g2046.1g740g56.7g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.6g17.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299925