Gluteenittomat riisipiirakat

Keitä riisipuuro jo edellisenä iltana jotta se ehtii jäähtyä.

Kun alat leipoa piirakoita, lisää puuroon 1 kananmuna.

KUORI
Mittaa kylmä vesi astiaan (2dl).

Lisää veteen psyllium (1tl) ja merisuola (1tl).

Anna psylliumin pehmetä hetki.

Lisää sitten tattarijauhot (200g n. 3dl).

Leivo kiinteäksi palloksi.

Nyt kuoritaikina on valmis leivottavaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Hanska1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, rainbow693g2460kcal48.5g554.2g5.5g0g
Maito,kevyt (valio) 100g5773g2656kcal184.7g277.1g86.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 231g290kcal25.4g0.6g20.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 770g0kcal0g0g0g0g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g19g1.9kcal0.3g0g0g16.4g
Tattarijauho hieno (Keskisenmylly), annos 75g770g2217kcal51.6g465g13.1g44.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16512g15248kcal621g2593.8g252g122g
Valittu annoskoko8256g7624kcal310.5g1296.9g126g61g
Annoskoko puolitettuna4128g3812kcal155.3g648.5g63g30.5g
Arvot/100g100g92kcal3.8g15.7g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=380157