Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow1443g1443kcal331.8g0g13g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1002g2805kcal190.4g0g220.4g0g
Ruokakerma Valio 5%802g481kcal9.6g22.4g40.1g0g
Sokeri96g391kcal0g96.1g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g4008g1403kcal40.1g260.5g20g0g
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40.1g0g
Valkosipuli 64g69kcal5.1g10.5g0.4g1.3g
Sipuli (kuorittu)802g216kcal10.4g38.5g1.6g13.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16512g14325kcal1174.8g856g671.2g29.8g
Valittu annoskoko8256g7163kcal587.4g428g335.6g14.9g
Annoskoko puolitettuna4128g3581kcal293.7g214g167.8g7.5g
Arvot/100g100g87kcal7.1g5.2g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752