Pekoni-tomaattikeitto

Paista silputtu pekoni ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.

Lisää hienonnettu valkosipuli ja sienet.

Kääntele.

Lisää tomaattimurska, Herbamare (tai lihaliemikuutio) ja basilika.

Anna kiehua hyvin miedolla lämmölllä noin 1,5 h. Sekoittele välillä.

Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Eija1959
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale85g272kcal10.2g0g25.5g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Suolasienet (rouskuja)125g25kcal2g6.2g0.6g0g
Tomaattimurska, 1 prk400g107kcal2.4g21.2g0.8g5.6g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g5g1.2kcal0g0.2g0g0g
Basilika, kuivattu 5g13kcal0.7g1g0.2g2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g330kcal2g3g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1652g1563kcal38.2g74.8g124.6g18.8g
Valittu annoskoko826g781kcal19.1g37.4g62.3g9.4g
Annoskoko puolitettuna413g391kcal9.6g18.7g31.2g4.7g
Arvot/100g100g95kcal2.3g4.5g7.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399943