JVKurmee täytetty possunfile

Salvian lehtiä täytteeksi
FIle leikataan levyksi ja täyte rullataan sisään
Uunissa 140 C kunne sisälämpö 69
Vadilla mukana nauriita ja perunoita

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 640g801kcal134.4g0g28.8g0g
Parmankinkku Jamon serrano (Argal), annos 90g93g213kcal29.8g0.5g10.2g0g
Dijonsinappi, Maille, Original12g8.1kcal0.5g0.9g0.3g0.3g
Tomaattipyree, Pirkka18g14kcal0.6g3.3g0.2g0.2g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g35g137kcal11.2g0g10.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1652g2381kcal355.2g14.8g99.4g2g
Valittu annoskoko826g1191kcal177.6g7.4g49.7g1g
Annoskoko puolitettuna413g595kcal88.8g3.7g24.9g0.5g
Arvot/100g100g144kcal21.5g0.9g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293642