Miilunpolttajan spaghetti

Ruskista pekonit siivuina pannulla omassa rasvassaan.

Nosta jäähtymään talouspaperin päälle (paperi imee ylimääräisen rasvan pois ja pekonista tulee rapeampi).

keitä spaghetti ohjeen mukaan al dente.

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa, lisää kerma.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Valuta pasta siivilässä ja siirrä se esim.

teflonkattilaan.

Silppua pekoni käsin pienehköiksi palasiksi spaghetin joukkoon.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Lisää vielä muna-kerma-seos mukaan.

Siirrä kattila takaisin levylle.

Kuumenna varovasti samalla sekoittaen, kunnes munaseos hyytyy.

älä kuumenna liikaa, jotta ruoka jäämehevän kosteaksi.

Koristele basilikalla.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Elsainkeri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetti (Barilla)175g613kcal21.9g125.7g2.6g5.3g
Pouttu pekoni 140 g pakkaus (Pouttu), annos 140g164g458kcal24.5g0g39.3g0g
Kananmuna kuoreton 117g167kcal14.6g0.4g12g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g234g129kcal7.2g15g4.7g0g
Basilika, tuore18g7kcal0.5g0.9g0.1g0.7g
Kirsikkatomaatti, suomalainen117g23kcal0.7g4.4g0.4g1.6g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1652g2801kcal139g293.6g118.2g15.8g
Valittu annoskoko826g1400kcal69.5g146.8g59.1g7.9g
Annoskoko puolitettuna413g700kcal34.8g73.4g29.6g4g
Arvot/100g100g170kcal8.4g17.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193265