Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 294g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 15g11kcal1.9g0.2g0.1g1g
Vehnälese 24g54kcal3.1g3.6g1.1g8.8g
Ruislese 20g56kcal3g5.2g0.9g7.8g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g59g218kcal8.2g32.3g4.7g6.5g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)176g617kcal21.2g121.7g3.4g8.8g
Vehnäjauho puolikarkea 235g807kcal24g164.6g2.8g8.2g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1652g3543kcal122.8g659.8g26g82.2g
Valittu annoskoko826g1772kcal61.4g329.9g13g41.1g
Annoskoko puolitettuna413g886kcal30.7g165g6.5g20.6g
Arvot/100g100g214kcal7.4g39.9g1.6g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334948