Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen120g31kcal1.1g5.5g0.5g2.4g
Paprika keltainen 120g36kcal1.1g6.1g0.2g2.4g
Sipuli (käsittelemätön)327g89kcal4.2g15.7g0.7g5.6g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)225g45kcal1.3g7.9g0.7g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g26g237kcal0g0g26.4g0g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1652g895kcal16.2g73g57.2g22.6g
Valittu annoskoko826g447kcal8.1g36.5g28.6g11.3g
Annoskoko puolitettuna413g224kcal4.1g18.3g14.3g5.7g
Arvot/100g100g54kcal1g4.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174