Pekoni-tomaattikeitto

Paista silputtu pekoni ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.

Lisää hienonnettu valkosipuli ja sienet.

Kääntele.

Lisää tomaattimurska, Herbamare (tai lihaliemikuutio) ja basilika.

Anna kiehua hyvin miedolla lämmölllä noin 1,5 h. Sekoittele välillä.

Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Eija1959
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale850g2720kcal102g0g255g0g
Sipuli (kuorittu)1000g270kcal13g48g2g17g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g60g62kcal4.7g9.8g0.4g1.2g
Suolasienet (rouskuja)1250g250kcal20g62.5g6.2g0g
Tomaattimurska, 1 prk4000g1072kcal24g212g8g56g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g50g12kcal0.3g2.3g0.2g0g
Basilika, kuivattu 50g127kcal7.2g10.2g2g20.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1000g3301kcal20g30g350g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16520g15629kcal382.4g749.6g1247.6g189g
Valittu annoskoko8260g7814kcal191.2g374.8g623.8g94.5g
Annoskoko puolitettuna4130g3907kcal95.6g187.4g311.9g47.3g
Arvot/100g100g95kcal2.3g4.5g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399943