Gluteeniton pizzapohja

Alkuperäinen ohje:
Siirry sivulle!

Ohjeesta saa 4-5 pellillistä.

Keitä aluksi vettä esim.

vedenkeittimessä ja laita kulhoon 3 dl. Mittaa joukkoon hiiva ja sekoita puuhaarukalla.

Lisää 2 tl sokeria ja suolaa oman maun mukaan.

Sekoita joukkoon jauhot, taikinan käydessä paksummaksi kannattaa vaivata käsin.

Lopuksi sekoita taikinaan öljy.

Kaulitse taikina leivinpaperin päällä melko ohueksi ja levitä täytteet päälle.

Paista uunissa 250 asteessa n. 10-12 min, että juusto on hieman ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Mfuruskog
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3355g0kcal0g0g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g4698g16442kcal164.4g3805.1g47g140.9g
Kuivahiiva, annos 11g62g222kcal27.7g24.6g3.7g0g
Sokeri 34g136kcal0g33.5g0g0g
Oliiviöljy 112g989kcal0g0g111.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16520g35577kcal384.2g7726.4g325g281.8g
Valittu annoskoko8260g17789kcal192.1g3863.2g162.5g140.9g
Annoskoko puolitettuna4130g8894kcal96.1g1931.6g81.3g70.5g
Arvot/100g100g215kcal2.3g46.8g2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440547