Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka1440g1973kcal316.8g27.4g86.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu612g771kcal67.3g1.8g55.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl54g486kcal0g0g54g0g
Rice Dream, riisimaito2160g1015kcal2.2g203g21.6g2.2g
Täysjyväriisi. Risella.792g2772kcal55.4g562.3g26.1g47.5g
Parsakaali, tuore, 257g882g265kcal40.6g17.6g2.6g14.1g
Punajuuri keitetty, annos 100g882g371kcal0g82.9g0.9g22g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g720g893kcal21.6g184.3g4.3g0g
Sipuli (kuorittu)720g194kcal9.4g34.6g1.4g12.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16524g17480kcal1026.6g2227.8g504.8g196g
Valittu annoskoko8262g8740kcal513.3g1113.9g252.4g98g
Annoskoko puolitettuna4131g4370kcal256.7g557g126.2g49g
Arvot/100g100g106kcal6.2g13.5g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227557