Merimiespihvit

Ruskista lihaviipaleet ja sipulit öljyssä.

Kuori perunat.

valmista lihaliemi.

Lado perunat ja lihat + sipulit kerroksittain kannelliseen uunivuokaan ja ripottele pippuria joka kerroksen väliin.

Päällimmäiseksi tulee perunakerros.

Vuoka 175 C uuniin kunnes päällimmäiset perunat saavat hiukan väriä.

Peitä vuoka kannella ja madalla lämpö 15 C. Kypsennä 2 - 2,5 tuntia.

Ps. Minä käytän lihaliemen tilalla olutta n. 4 dl.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paisti (ilman rasvaa), annos 150g250g616kcal45g1.3g15g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl19g169kcal0g0g18.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 225g171kcal4.2g34.9g0.5g2.3g
Sipuli 69g21kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Maustepippuri, annos 1g1.9g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl13g31kcal1.5g0.2g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1655g2016kcal103.2g79.4g74.4g7g
Valittu annoskoko828g1008kcal51.6g39.7g37.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna414g504kcal25.8g19.9g18.6g1.8g
Arvot/100g100g122kcal6.2g4.8g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150205