Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 407g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green75g244kcal18g36.8g0.8g9g
Punasipuli, kuorittu, 100g38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Rypsiöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Paprikajauhe 1.3g4kcal0.2g0.2g0.2g0.5g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)3.1g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 138g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g157g55kcal2.5g10.8g0.2g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1655g1094kcal78.2g103g37g25g
Valittu annoskoko828g547kcal39.1g51.5g18.5g12.5g
Annoskoko puolitettuna414g274kcal19.6g25.8g9.3g6.3g
Arvot/100g100g66kcal4.7g6.2g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223587