Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 328g115kcal15.1g6.4g1g8.2g
Jauheliha, sika-nauta 375g830kcal65.6g0g63.7g0g
Juustoraaste emmental punaleima25g98kcal7.3g0g7.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 81g268kcal1.6g2.4g28.4g0g
Pekoni, paistettu 19g97kcal3.1g0g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1655g2815kcal185.4g17.6g220.2g16.4g
Valittu annoskoko827g1408kcal92.7g8.8g110.1g8.2g
Annoskoko puolitettuna414g704kcal46.4g4.4g55.1g4.1g
Arvot/100g100g170kcal11.2g1.1g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886