Raejuustopastasalaatti

Keitä pasta.

Jos et muistanut ottaa herneitä sulamaan, voit kipata herneet siivilään ja kataa pastan päälle.

Litistä kaksi valkosipulin kynttä veitsenlappeella ja pilko pieneksi.

Sekoita valkosipuli pastaan ja rouhi sekaan mustapippuria.

Voit myös maustaa pastaa ripauksella yrittisuolaa.

Pilko maustekurkut ja tomaatit.

Valuta maissista ja raejuustosta ylimääräinen neste pois.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarkista maku.

Voit sekoittaa joukkoon myös fetaa.

Tässä ohjeessa vain 50g edellisillan uunijuureksien teosta jäänyttä.

Varo, ettet käytä liikaa suolaisia aineksia!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 591 grammaa

Rn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 770g2520kcal78.5g511.3g8.5g25.8g
Herne 933g643kcal47.2g87.4g3.7g28.9g
Maustekurkku sokerisuolattu 887g177kcal6.1g26.6g0.9g16g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2333g474kcal14g88.7g7g32.7g
Maissi, purkki Rainbow737g442kcal14g70g11.1g0g
Valkosipuli 37g40kcal2.9g6.1g0.2g0.8g
Mustapippuri 9g26kcal1g3.6g0.3g2.5g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 233g530kcal32.7g4g42g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 2333g2149kcal368.9g58.3g46.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16548g14004kcal1130.6g1712g240.8g213.4g
Valittu annoskoko8274g7002kcal565.3g856g120.4g106.7g
Annoskoko puolitettuna4137g3501kcal282.7g428g60.2g53.4g
Arvot/100g100g85kcal6.8g10.3g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175221