Tomaattikastike pastalle

Paloittele sipuli, tomaatit ja rucola.

Kuullota sipuli ja puristettu valkosipuli öljyssä.

Lisää tomaattipalat ja suola ja mustapippuri.

Kuumenna.

Lisää rucola kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)960g259kcal12.5g46.1g1.9g16.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6400g1299kcal38.4g243.2g19.2g89.6g
Rucola, lautaselinen n. 30g480g72kcal4.8g9.6g1g6.7g
Rypsiöljy 224g1981kcal0g0g224g0g
Valkosipuli 192g208kcal15.2g31.3g1.2g4g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16554g7638kcal141.8g660.4g494.6g233.2g
Valittu annoskoko8277g3819kcal70.9g330.2g247.3g116.6g
Annoskoko puolitettuna4138g1910kcal35.5g165.1g123.7g58.3g
Arvot/100g100g46kcal0.9g4g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=68927