Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g7.5g40kcal0g0g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Bataatti, kuorittu 322g261kcal5.1g54.2g0.2g9.7g
Lanttu 307g89kcal3.1g14.1g0.9g5.5g
Purjosipuli 67g15kcal1.2g1.6g0.1g1.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g28g79kcal5.3g0g6.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1656g1028kcal32.8g150.4g24.2g36.4g
Valittu annoskoko828g514kcal16.4g75.2g12.1g18.2g
Annoskoko puolitettuna414g257kcal8.2g37.6g6.1g9.1g
Arvot/100g100g62kcal2g9.1g1.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266951