Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g255g240kcal1.3g56g1.3g0g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Soijakastike 15g9kcal0.8g1.4g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g300g390kcal62.9g0g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1656g1661kcal136.8g135.4g57.4g5.8g
Valittu annoskoko828g831kcal68.4g67.7g28.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna414g415kcal34.2g33.9g14.4g1.5g
Arvot/100g100g100kcal8.3g8.2g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451