Kaaliwokki ala Tomppa

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha180g299kcal34.2g0g18g0g
Kaali, valkokaali225g48kcal2.7g7.7g0.5g4.7g
Kesäkurpitsa zucchini 248g45kcal1.4g6.2g1g1.7g
Purjosipuli 90g21kcal1.6g2.2g0.2g1.9g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g20g17kcal0.9g3.9g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu2.3g1.8kcal0g0.4g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 45g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow6.8g61kcal0g0g6.8g0g
Hunaja 6.8g22kcal0g5.5g0g0g
Hunaja 3.2g10kcal0g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1656g1053kcal81.8g57.4g53g17g
Valittu annoskoko828g527kcal40.9g28.7g26.5g8.5g
Annoskoko puolitettuna414g263kcal20.5g14.4g13.3g4.3g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257821