Juuressose

1. Kuori ja paloittele juurekset.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää suola.

Keitä lanttu- ja porkkanapaloja n. 5 minuuttia.

Lisää perunat kiehuvaan veteen ja keitä juurekset aivan kypsiksi, ettei soseeseen jää paakkuja.

Jätä keitinliemi juuresten joukkoon.

Soseuta juurekset.

Lisää maito, rasva ja sokeri.

Kuumenna sose vielä ja tarjoa puolukkaisten jauhelihapihvien kanssa.

Pirkkaresepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 141g41kcal1.4g6.5g0.4g2.5g
Porkkana 113g37kcal0.7g6.3g0.2g2.9g
Peruna, vanha, kuorittu 225g171kcal4.2g34.9g0.5g2.3g
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt56g26kcal1.8g2.7g0.8g0g
Voi 7.9g57kcal0.1g0g6.4g0g
Sokeri 1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1656g673kcal16.4g103g16.6g15.4g
Valittu annoskoko828g337kcal8.2g51.5g8.3g7.7g
Annoskoko puolitettuna414g168kcal4.1g25.8g4.2g3.9g
Arvot/100g100g41kcal1g6.2g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279644