Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 300g52kcal5.5g1.2g1.5g5.7g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Vesi180g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai24g84kcal2.9g17g0.5g0.7g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl240g204kcal3.4g10.6g16.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g24g175kcal0.2g0.2g19.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1656g1064kcal25.6g63.8g76.2g14.8g
Valittu annoskoko828g532kcal12.8g31.9g38.1g7.4g
Annoskoko puolitettuna414g266kcal6.4g16g19.1g3.7g
Arvot/100g100g64kcal1.5g3.9g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525