Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 480g1538kcal128.5g0g114.9g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras42g112kcal3.6g21.5g0.4g5.6g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 138g63kcal4.1g6.6g2.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g18g0.5kcal0g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1656g3509kcal276.2g71g235.8g16.2g
Valittu annoskoko828g1754kcal138.1g35.5g117.9g8.1g
Annoskoko puolitettuna414g877kcal69.1g17.8g59g4.1g
Arvot/100g100g212kcal16.7g4.3g14.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347