Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 6000g9920kcal1005g0g660g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)520g1404kcal156g0g88.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g560g151kcal7.3g26.9g1.1g9.5g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g100g884kcal0g0g100g0g
Mantelirouhe, 1 rkl200g1156kcal42.2g10.6g101g23.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)800g680kcal8g28g56g0g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g50g85kcal4g16g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16560g28560kcal2445g163g2013.6g65.4g
Valittu annoskoko8280g14280kcal1222.5g81.5g1006.8g32.7g
Annoskoko puolitettuna4140g7140kcal611.3g40.8g503.4g16.4g
Arvot/100g100g173kcal14.8g1g12.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=106765