Täytetyt paprikat

1. Halkaise paprikat pituussuunnassa.

Jätä koristeelliset kannat, mutta poista siement ja väliseinämät.

Esikypsennä paprikoita kiehuvassa vedessä tai mikrossa kolmisen minuuttia.

2. Kullota hienonnettu sipuli pannulla.

Ruskista jauheliha.

3. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon riisi, murennettu feta, muna, kerma ja mausteet.

4. Jaa seos paprikanpuolikkaisiin.

Sirottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 3403g996kcal32g153.1g13.6g64.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2002g3323kcal380.3g0g200.2g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)801g977kcal17.6g217.8g2.4g6.4g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 501g1138kcal70.1g8.5g90.1g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 275g382kcal34.4g0.8g27g0g
Ruokakerma 5%, Valio501g325kcal7.5g21g25g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g10g23kcal1.1g3.8g0.3g0g
Paprikajauhe 10g32kcal1.5g1.8g1.3g3.7g
Oregano, kuivattu 2.5g7.6kcal0.3g0.5g0.3g1.1g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)501g1301kcal130.1g7.5g85.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16560g17144kcal1356.4g853.6g891.6g160.4g
Valittu annoskoko8280g8572kcal678.2g426.8g445.8g80.2g
Annoskoko puolitettuna4140g4286kcal339.1g213.4g222.9g40.1g
Arvot/100g100g104kcal8.2g5.2g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208736