Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha1600g2720kcal304g0g160g0g
Tomaattimurska 3200g941kcal17.9g169.6g6.4g60.8g
Kidneypapu, suolaliemessä1160g1276kcal90.5g208.8g5.8g92.8g
Chili paprika punainen200g80kcal4g18g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)600g2658kcal132g6g234g0g
Paprika, punainen620g159kcal5.6g28.5g2.5g12.4g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g800g576kcal20g134.4g0.8g0g
Valkosipuli 100g108kcal7.9g16.3g0.6g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16560g17037kcal1163.8g1163.2g820.2g336.2g
Valittu annoskoko8280g8518kcal581.9g581.6g410.1g168.1g
Annoskoko puolitettuna4140g4259kcal291g290.8g205.1g84.1g
Arvot/100g100g103kcal7g7g5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254057