Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g2400g8880kcal108g744g600g88.8g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g900g1737kcal171g0.9g117g0g
Katkarapu 1080g739kcal156g0g11.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1080g1361kcal118.8g3.2g97.2g0g
Maito, Kevyt1200g552kcal38.4g57.6g18g0g
Kuohukerma,valio,2dl600g2040kcal12g18g210g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa600g1800kcal138g0g138g0g
Tilli, tuore 120g36kcal4.4g1.1g1g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16560g34451kcal1501g1678.4g2387.4g192.8g
Valittu annoskoko8280g17225kcal750.5g839.2g1193.7g96.4g
Annoskoko puolitettuna4140g8613kcal375.3g419.6g596.9g48.2g
Arvot/100g100g208kcal9.1g10.1g14.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266415