Annaburanan kukka-parsakaalisosekeitto

Lisää kattilaan vesi, fond, pippuri ja kasvikset.

Keitä miedolla lämmöllä kasvikset pehmeiksi (jäisinä n. 10 min.).

Soseuta ja lisää tarvittaessa maizena
sen mukaan kuinka paksua keittoa haluat.

Voit halutessassi vähentää keitinveden määrää puoleen, nin et tarvitse maizenaa lainkaan.

Lisää keittoannoksen päälle raejuusto ja haluamiasi yrttejä =)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Annaburana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g1350g270kcal24.3g29.7g4g0g
Parsakaali ( pakaste ) (Pirkka), annos 100g1350g405kcal62.1g27g4g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g84g76kcal2.5g2.9g5.9g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g36g37kcal2.8g5.9g0.2g0.7g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g60g222kcal0.6g50.4g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 4499g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g900g585kcal117g18g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16560g3198kcal419g269g37.2g3.4g
Valittu annoskoko8280g1599kcal209.5g134.5g18.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna4140g800kcal104.8g67.3g9.3g0.9g
Arvot/100g100g19kcal2.5g1.6g0.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337139