Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen699g180kcal6.3g32.2g2.8g14g
Kukkakaali 1958g471kcal35.4g43.1g5.9g45g
Parsakaali brokkoli 1923g674kcal88.9g37.5g5.8g48.1g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g1749g2098kcal59.4g62.9g174.9g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g175g595kcal35g0g50.7g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)210g808kcal60.8g4.2g60.8g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g1399g3497kcal251.8g0g279.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g175g1276kcal1.7g1.7g139.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16576g19198kcal1078.6g363.2g1441.2g214.2g
Valittu annoskoko8288g9599kcal539.3g181.6g720.6g107.1g
Annoskoko puolitettuna4144g4800kcal269.7g90.8g360.3g53.6g
Arvot/100g100g116kcal6.5g2.2g8.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977