Valkosuklaa-limekakku

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan (halk. 22-24 cm) pohjan kokoinen pala.

Sekoista pieneksi rouheeksi murskatut keksit ja voisula.

Painele muruseos kevyesti vuoan pohjalle leivinpaperin päälle.

Liuota liivatelehtiä (4 kpl) runsaassa kylmässä vedessä 5-10 min. Vaahdota kerma.

Mausta sokerilla ja lisää joukkoon maustettu rahka.

Liuota puristetut liivatelehdet kiehuvaan veteen.

Kaada seos täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen.

Kääda täyte muroseoksen päälle.

Tasoita.

Hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 5 tuntia.

Irrota kakku tarjolle.

Koristele valkosuklaa lastuilla ja sitruunamelissan tai mintun lehdillä.

Laita koristelut erikseen kalorilaskuriin.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi1402g6307kcal91.1g840.9g294.3g43.4g
Voi 701g5084kcal8.3g2.8g569.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl1869g6354kcal37.4g56.1g654.1g0g
Maustettu rahka valkosuklaa-lime (Valio), annos 200g3738g6354kcal269.1g598g317.7g0g
Sokeri 224g910kcal0g224g0g0g
Vesi280g0kcal0g0g0g0g
Liivate 75g261kcal64g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16576g50538kcal939.8g3443.6g3671.8g86.8g
Valittu annoskoko8288g25269kcal469.9g1721.8g1835.9g43.4g
Annoskoko puolitettuna4144g12635kcal235g860.9g918g21.7g
Arvot/100g100g305kcal5.7g20.8g22.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423626