Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 140g462kcal0.7g113g0g0g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 699g205kcal6.6g31.5g2.8g13.3g
Hapankaali 2798g787kcal29.9g120.3g5.3g57.4g
Vesi, vesijohtovesi 1399g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste1399g350kcal12.6g67.1g4.2g40.6g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1399g1944kcal265.8g0g97.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl70g630kcal0g0g69.9g0g
Sipuli (kuorittu)350g94kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16576g8944kcal640.2g697.4g361.6g234.4g
Valittu annoskoko8288g4472kcal320.1g348.7g180.8g117.2g
Annoskoko puolitettuna4144g2236kcal160.1g174.4g90.4g58.6g
Arvot/100g100g54kcal3.9g4.2g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62417