Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3479g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 348g259kcal45.7g3.8g1.4g24g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )118g1061kcal0g0g117.1g0g
Suola, annos 3g49g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 675g2052kcal59.1g374g12.8g93.8g
Grahamjauho 1740g5705kcal183.7g1056g38.3g172.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1879g6447kcal191.5g1315.2g22.5g65.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16576g31049kcal960g5498g384.2g711.6g
Valittu annoskoko8288g15525kcal480g2749g192.1g355.8g
Annoskoko puolitettuna4144g7762kcal240g1374.5g96.1g177.9g
Arvot/100g100g187kcal5.8g33.2g2.3g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82901