Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha219g363kcal41.6g0g21.9g0g
Sipuli 53g16kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Rypsiöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Jauhelihamauste, annos 15g13g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Paseerattu tomaatti rainbow175g61kcal1.8g12.1g0.9g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl88g74kcal1.2g3.8g6.1g0g
Kasvisliemikuutio 10g29kcal0.9g1.3g2.3g0.2g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g263g879kcal34.1g178.5g3.9g16.8g
Mustapippuri 1.7g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1659g3012kcal161g398g88.2g36.8g
Valittu annoskoko829g1506kcal80.5g199g44.1g18.4g
Annoskoko puolitettuna415g753kcal40.3g99.5g22.1g9.2g
Arvot/100g100g182kcal9.7g24g5.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145