Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g25g5kcal0.3g0.7g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Katkarapu 17g12kcal2.4g0g0.2g0g
Herne 7.5g5.2kcal0.4g0.7g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Spagetti 31g102kcal3.2g20.7g0.3g1g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g0.6g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g274kcal13.2g44.4g3.6g2.4g
Valittu annoskoko83g137kcal6.6g22.2g1.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna42g69kcal3.3g11.1g0.9g0.6g
Arvot/100g100g165kcal8g26.8g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180844