Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala7.5g24kcal1.1g4.4g0.2g0.7g
Maitojuoma, profeel, valio25g5kcal0.8g0.4g0g0.4g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 7.5g3.2kcal0.7g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 7.5g10kcal0.9g0g0.7g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g31g20kcal3.4g1.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g175kcal13.8g16.2g5.8g2.2g
Valittu annoskoko83g88kcal6.9g8.1g2.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna42g44kcal3.5g4.1g1.5g0.6g
Arvot/100g100g106kcal8.3g9.8g3.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040