Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 21g16kcal0.4g3.3g0g0.2g
Bataatti, kuorittu 14g11kcal0.2g2.4g0g0.4g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 14g4.8kcal0.2g0.8g0g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%4.7g5.2kcal0.1g0.1g0.5g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto4.7g13kcal0.9g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g107kcal3.8g13.4g3.4g2g
Valittu annoskoko83g54kcal1.9g6.7g1.7g1g
Annoskoko puolitettuna42g27kcal1g3.4g0.9g0.5g
Arvot/100g100g64kcal2.3g8.1g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149902