Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 11g8.6kcal1.9g0g0.1g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g28g18kcal0.5g3.4g0g0g
Palsternakka 5.6g3.6kcal0g0.7g0g0.3g
Kalaliemikuutio 0.4g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g64kcal4.8g8.4g0.4g0.6g
Valittu annoskoko83g32kcal2.4g4.2g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna42g16kcal1.2g2.1g0.1g0.2g
Arvot/100g100g39kcal2.9g5.1g0.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075