Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g5.1kcal0.1g1.1g0g0.5g
Lanttu 15g4.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Soijarouhe, tumma, 30g3.6g12kcal1.8g1.1g0g0.2g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g1.1g2.6kcal0g0.3g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.4g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g7.3g8.7kcal0.2g0.3g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5kcal0.1g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g85kcal5.2g10.6g1.8g3g
Valittu annoskoko83g43kcal2.6g5.3g0.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna42g21kcal1.3g2.7g0.5g0.8g
Arvot/100g100g51kcal3.1g6.4g1.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122304