Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 63g16kcal1g2.2g0.1g1.2g
Voi 6.3g45kcal0.1g0g5.1g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g131kcal2.6g5.8g10.4g2.8g
Valittu annoskoko83g65kcal1.3g2.9g5.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna42g33kcal0.7g1.5g2.6g0.7g
Arvot/100g100g79kcal1.6g3.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180