Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 33g11kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Parsakaali brokkoli 27g10kcal1.3g0.5g0.1g0.7g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g22g76kcal5.5g13g0.5g2.4g
Persilja 0.9g0.2kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g193kcal14g30.6g1.4g8g
Valittu annoskoko83g96kcal7g15.3g0.7g4g
Annoskoko puolitettuna42g48kcal3.5g7.7g0.4g2g
Arvot/100g100g116kcal8.4g18.4g0.8g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250549