Jumpen-naudanpaahtopaistisuikalekastike

Ruskista paahtopaistipannulla öljyssä, mausta myllystä mustapippurila, laita sekaan ruokakerma ja mausta vasikkanfondilla, hauduta riittävän kauan esim. 1 h, lisää lopuksi creme fraiche.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g44g50kcal9.6g0g1.1g0g
Extra virgin oliiviöljy (Rainbow), annos 10g2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Flora kevyt ruoka 7%22g19kcal0.2g1g1.5g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g2.2g3.5kcal0.2g0.7g0g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g13g14kcal0.4g0.9g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g213kcal20.8g5.2g11.6g0g
Valittu annoskoko83g107kcal10.4g2.6g5.8g0g
Annoskoko puolitettuna42g53kcal5.2g1.3g2.9g0g
Arvot/100g100g128kcal12.5g3.1g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251393